hypnoterapi - hypnoseterapi

Hypnose er en behagelig tilstand

Hypnoseterapi eller hypnoterapi er terapi i hypnose, og man kan kun komme i hypnose, hvis man selv vil. Man kan huske, hvad der er sket og selvom det kaldes trance, er det en kendt tilstand for kroppen, som de fleste finder meget behagelig.
Inden selve hypnosen er der en samtale/coaching for at afklare behovet – eller udfordringen 🙂

Hypnoterapi

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed og fysisk afslappethed. Al hypnose er selvhypnose, så man kan kun komme i hypnose, hvis man selv vil.

Tilstanden er kendt for kroppen og kan let afbrydes, hvis der sker noget uventet. Ingen mister kontrollen under hypnose – det er en myte – man kommer i tættere kontakt med sit inderste jeg og oplever ofte en forståelse eller indsigt, nogen gange uden rigtig at kunne sætte ord på det.

Hypnoseterapi er en seriøs terapeutisk metode, der er underbygget af mange års forskning.
Denne terapi i hypnose kan hjælpe mod lidelser der ikke umiddelbart har en fysiologisk årsag, og til ændringer af adfærd og vaner samt forbedret livskvalitet. F.eks:

  • For stressreduktion, afslapning, glæde, selvtillid og motivation
  • Mod generthed, nervøsitet, tristhed, lavt selvværd og depression
  • Mod angst, fobier og alm. skræk for f.eks. tandlæger samt eksamensskræk
  • Til vægtkontrol, sukkerafhængighed, spiseforstyrrelser og afvænning af vaner.

En hypnoterapi tager ca. 1,5 time og koster 1100 kr.

Du kan få hypnoterapi i helhedsHSUET som ligger på Tåsinge – 5 minutters kørsel fra Svendborg på Fyn. Via motorvejen fra Odense, direkte over Svendborgsundbroen og til Bregninge, hvor du finder helhedsHUSET på venstre hånd på hovedvejen.
Gode tilkørselsforhold og gratis parkering.

Jeg kan hjælpe dig med hypnoterapi